Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Persbericht: NNZ genomineerd in de categorie innovatie van de ’NLPackaging Awards 2016’

Datum: 22 februari 2016

Verpakkingsconcern met innovatiekracht

NNZ is een internationaal opererend bedrijf dat innovatieve verpakkingsoplossingen biedt voor zowel de agrarische als industriële sector.

Een recent voorbeeld van onze innovatiekracht is de zogeheten ‘Apple-Set’, een verpakking voor appels die onlangs is genomineerd voor de “NLPackaging Awards 2016”!De ‘Apple-Set’ heeft een lichtgewicht design in golfkarton dat beschermt tegen specifieke appelkwetsuren en daarmee extra kwaliteit behoud van de appel op haar weg door de keten (teler – afpakker – consument).
Consumentenonderzoek heeft uitgewezen dat de ‘Apple-Set’ een positief effect heeft op consumentenwaardering en aankoopimpuls voor zowel het product (appel) als de productcategorie (fruit). Daarnaast leent het te bedrukken oppervlak zich uitstekend voor marketingdoeleinden, met name voor storytelling en branding.

Innovatief maatwerk is ons credo: door intensief samen te werken met klanten, leveranciers en onderzoeksorganisaties, kunnen we elke gewenste verpakkingsvorm realiseren.

NNZ bv
Postbus 104, 9700 AC  Groningen, Nederland
Aarhusweg 1, 9723 JJ  Groningen. Nederland
T +31 (0)50 5207800, F +31 (0)50 5207801,
E  info@nnz.nl, I www.nnz.com

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.