_DSC0098

Duurzame partner bij uitstek voor onze medewerkers

We streven ernaar om onze medewerkers een veilige en gezonde werkomgeving te bieden door een veiligheidscultuur op te bouwen die letsel voorkomt, prioriteit geeft aan talentbeheer en betrokkenheid, en een inclusieve en diverse bedrijfscultuur creëert bij NNZ.

We erkennen dat de zorg voor ons klimaat en ons personeel een zakelijke noodzaak is en dat onze belanghebbenden steeds meer van ons verwachten dat we een zinvolle bijdrage leveren aan het klimaat en de gemeenschap. Ons doel is om een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers zich veilig en betrokken voelen en verantwoordelijkheid dragen voor hun rol; en samenwerken met lokale en wereldwijde belanghebbenden aan acties die het algemene welzijn inspireren en bevorderen. Ons motto: ‘Wij zijn gepassioneerde mensen, die zich met plezier persoonlijk inzetten voor een gezamenlijk overeengekomen plan.’

 

Gezondheid en veiligheid op het werk

  • We streven naar een veiligheidscultuur die voorkomt dat er incidenten plaatsvinden op het werk die letsel of ziektes kunnen veroorzaken (zogenaamd ‘zero-harm’). Om dit te bereiken voeren we regelmatig gezondheids- en veiligheidsbeoordelingen uit op de werklocaties. Het streven naar nul ongelukken of incidenten wil niet zeggen dat we geloven dat we alle risico’s kunnen voorkomen. Het draait om het analyseren van incidenten, het aanbrengen van verbeteringen en proactief optreden in plaats van reactief.

 

Talentbeheer en betrokkenheid

  • Onze medewerkers zijn de spil in het leveren van een uitzonderlijke klantervaring die zorgt voor tevreden klanten en waarmee we vertrouwen en betrokkenheid scheppen. Daarom is het beheren van onze talenten en het bevorderen van de betrokkenheid van ons personeel een prioriteit, zodat ons bedrijf goed blijft presteren. We houden regelmatig prestatie- en loopbaanontwikkelingsgesprekken met onze medewerkers. Betrokken medewerkers zullen zich meer inspannen voor het succes van de organisatie en gaan net een stap verder in hun inzet. Bovendien hebben betrokken en tevreden medewerkers een positievere houding en zijn ze veerkrachtiger wanneer ze met uitdagingen worden geconfronteerd. We houden regelmatig enquêtes onder onze medewerkers om te bepalen welke onderdelen van de organisatie goed en minder goed presteren. Zo kunnen we er zeker van zijn dat alle medewerkers zich betrokken voelen bij ons bedrijf en onze strategieën.

 

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

  • Door het bevorderen van diversiteit en inclusie op het werk benutten we de verschillende ervaringen, achtergronden en manieren van samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken. NNZ gelooft dat de samenwerking met een diverse groep mensen een grote impact kan hebben. Dat is de reden waarom NNZ zich inzet voor een diversiteitsprogramma dat barrières doorbreekt, interne communicatie stimuleert en onderling begrip bevordert.

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid 

  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid is tegenwoordig voor veel bedrijven een belangrijke prioriteit, en vrijwilligerswerk kan een belangrijke bijdrage hiertoe leveren. Vrijwilligersprogramma’s hebben niet alleen een positieve invloed op de gemeenschappen die zij dienen, maar bieden ook voordelen aan de vrijwilligers. Teams die samen vrijwilligerswerk doen bouwen een band op en ontwikkelen een goede verstandhouding met de gemeenschapsleden en hun collega’s, terwijl ze tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een betere leefomgeving. Met de vrijwilligersprojecten van onze medewerkers streven we ernaar een positief verschil te maken in de gemeenschap met acties die onze kennis, vaardigheden, waarden en motivatie benutten.

 

Relaties en betrokkenheid

  • NNZ wil de partner bij uitstek zijn voor onze medewerkers. Daarom spreekt NNZ regelmatig met alle medewerkers over hun behoeften, verwachtingen en voorkeuren. Ook voeren we regelmatig enquêtes uit om de betrokkenheid en tevredenheid van onze medewerkers te meten.
Duurzaamheid Duurzaamheid voor klanten Duurzaamheid voor leveranciers
Sustainability – Strategic focus and pillars 2
Aan de hand van onze materialiteitsanalyse hebben we de prioriteiten geïdentificeerd voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Deze prioriteiten zijn afgestemd op de duurzame doelstellingen van de VN en hangen nauw samen met onze doelstellingen die we nog vóór 2030 willen bereiken.
WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwork
#Rethink innovation
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Soyez informé des derniers développements. Inscrivez-vous à notre bulletin d'information.

"*" Verplicht veld

Comment traitons-nous vos données? Lisez notre déclaration de confidentialité.