Denmark warehouse

Waarom? Reshaping

Het zit in ons DNA!

Warehouse net packaging

Veranderen zit in ons DNA en heeft voor NNZ twee verschillende betekenissen. Ten eerste is er onze motivatie om de NNZ-organisatie voortdurend aan te passen en opnieuw vorm te geven. Alleen zo kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten, leveranciers en werknemers. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Ten tweede is verandering nodig om nieuwe innovatieve verpakkingsoplossingen te ontwikkelen om uw producten nog beter te beschermen en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen voor een betere wereld.

 

Reshaping door NNZ

Wij vinden dat we goed moeten zorgen voor onze werknemers, klanten en partners, en nauw met elkaar moeten samenwerken. Alleen door onze organisatie continu aan te passen kunnen we die belofte waarmaken. Opnieuw vormgeven is de kern van ons bedrijf. Bij NNZ bevorderen we inclusieve en duurzame groei en bouwen we een veerkrachtige infrastructuur die duurzame industrialisatie bevordert. In de behoeften van de huidige generatie voorzien is net zo belangrijk als voorzien in de behoeften van toekomstige generaties. We zijn nu bijna 100 jaar bezig met het opnieuw vormgeven van verpakkingen en dat is iets wat we nooit zullen veranderen.

 

Duurzaamheid Innovatie

Reshaping van verpakkingen

Het ontwikkelen van nieuwe verpakkingsoplossingen definieert een ander belangrijk aspect van veranderen bij NNZ. Door de dingen die we vandaag doen opnieuw uit te vinden, kunnen we onze belofte waarmaken om morgen een nog betere oplossing te creëren. Als we een betere bananenschil konden uitvinden, zouden we dat vandaag zeker doen. Bij het ontwikkelen van een verpakkingsoplossing voor u, volgen we altijd een aantal belangrijke leidende principes:

  • Wij zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt om voedselverspilling tegen te gaan;
  • We creëren hoogwaardige verpakkingsoplossingen die kosteneffectief zijn en de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken;
  • We hebben een duidelijk zicht op onze productieprocessen om de impact op het milieu, onze CO2-voetafdruk en de benodigde hulpbronnen te verminderen. We werken elke dag aan nieuwe duurzame oplossingen voor betere producten in de circulaire economie.
Op Locatie Eindhoven (10) Industrial packaging 2021 Collega’s Magazijn Groningen (9) 2021 Collega’s Magazijn Groningen (14)

Reshaping door NNZ

WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwork
#Rethink innovation
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Soyez informé des derniers développements. Inscrivez-vous à notre bulletin d'information.

"*" Verplicht veld

Comment traitons-nous vos données? Lisez notre déclaration de confidentialité.