NNZ true coorperation

Markten

We bedienen agrarische en industriële klanten wereldwijd vanuit onze dochterondernemingen in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Afrika.

NNZ is een multinationaal bedrijf dat actief is in de marketing van verpakkingsmaterialen voor agrarische en industriële producten.

 

Sinds de oprichting in 1922 is NNZ voor 100% een familiebedrijf. We leggen echter grote nadruk op de bedrijfsactiviteiten. NNZ heeft momenteel 24 eigen vestigingen in 18 landen en een internationaal netwerk van bedrijven waarmee we samenwerken in meer dan 50 landen over de hele wereld, zowel bij de ontwikkeling van producten en afzetmarkten, op het gebied van in- en verkoop. NNZ verkoopt wereldwijd verpakkingsmaterialen voor de groente- en fruitsector en industriële markten. Wij bedienen onze klanten in onze marktsegmenten met ‘de juiste mensen, een eenvoudige structuur en goede klantenservice’. We zijn succesvol omdat we graag onze kennis delen, efficiënte processen en unieke producten bieden, een duidelijke inkoopstrategie handhaven zodat we de juiste prijs garanderen, en een sterke technologische en digitale aanwezigheid hebben. Onze kernovertuiging: ‘Het opnieuw vormgeven van verpakkingen verandert de wereld’.

Op Locatie Eindhoven (4)

Retail verpakking voor verse groenten en fruit

Onze focus

  • Productfocus: groenten en fruit
  • Klantfocus: verpakkers voor retail klanten en internationale retail klanten
  • Verpakkingstype: unieke producten zoals: schalen, folie, zakken en netten, gemaakt van plastic, papier, cellulose, vezels, karton en hout

 

Onze aanpak

Verpakkingen spelen een cruciale rol bij het voorkomen van voedselverspilling en het vers houden van uw verse groenten en fruit. Verse AGF-producten vormen een unieke uitdaging voor verpakkingsmaterialen, omdat groenten en fruit na de oogst blijven ademen. Het kiezen van de juiste verpakking voor het product is van essentieel belang om de houdbaarheid te verlengen. AGF-verpakkingen spelen verschillende rollen in business-to-business (B2B) en retail-tot-klant levering (B2C). In steden vindt productverlies vooral plaats tijdens het traject van de winkel naar de klant. Op het platteland gaan er meer producten verloren in het traject tussen de landbouwbedrijven en de retailers. In beide gevallen is het van cruciaal belang om voedselverspilling te verminderen door de houdbaarheid van de AGF-producten te verlengen. Consumenten, retailers en telers zijn allemaal op zoek naar duurzame verpakkingsoplossingen die minder afval produceren en milieuvriendelijker zijn, zonder in te leveren op de kwaliteit van de verpakking. NNZ heeft een breed standaardportfolio met verpakkingen voor uw groenten en fruit dat aan deze behoeften voldoet. Daarnaast investeren we in innovatie en kunnen we u helpen bij het kiezen van uw duurzame verpakkingsportfolio, gebaseerd op feiten.

Warehouse net packaging

Transportverpakkingen voor verse groenten en fruit

Onze focus

  • Productfocus: verpakkingsmaterialen voor grote hoeveelheden AGF (aardappelen, uien, wortelen, kool, fruit…)
  • Klantfocus: boeren of telers en verpakkers
  • Verpakkingstype: een assortiment aan producten, met name: netzakken, jute en jute zakken, (geventileerde) bulkzakken, PP geweven zakken, papieren zakken, Top-Guard, Liqui-sorb, palletnet en hoekkarton.

 

Onze aanpak

De logistiek voor het vervoer van verse groenten en fruit is zeer complex. Verpakkingen spelen een essentiële in het verlengen van de houdbaarheid. Verse AGF-producten vormen een unieke uitdaging voor verpakkingsmaterialen, omdat groenten en fruit na de oogst blijven ademen. Het kiezen van de juiste verpakking voor het product is van essentieel belang om de houdbaarheid te verlengen. De logistiek van het vervoeren van grote hoeveelheden aardappelen en groenten is zeer complex en NNZ werkt samen met telers en boeren zodat de producten de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. We letten op de verpakking, temperatuur, vochtigheid en andere factoren zodat de producten vers en onbeschadigd blijven.

Aardappelen en uien, kool, rapen, citrusvruchten en sommige speciale producten worden meestal verpakt in netzakken. Naast de lage kosten, zorgt de netverpakking voor een goede ventilatie. Een goede ventilatie is vooral belangrijk voor uien. Voor de export van aardappelen geven we nog steeds de voorkeur aan jutezakken als verpakkingsmateriaal, omdat deze een superieure vochtopname en goede ventilatie bieden, en zacht zijn voor de schil van de aardappelen. Geventileerde bulkzakken zijn het meest efficiënt voor de opslag van groenten zoals aardappelen en wortelen.

RZ2 3255 © Ronald Zijlstra

Industriële verpakkingen voor diervoeder, levensmiddelen en non-food

Onze focus

  • Productfocus: voeding waaronder melkpoeder, diervoeder, chemische producten (inclusief meststoffen), bouwmaterialen
  • Klantfocus: producenten van voedsel voor menselijke consumptie, huisdierenvoeding en andere diervoeder, en chemische bedrijven
  • Verpakkingstype: gevarieerde producten, waaronder: bulkzakken (FIBC), PP geweven zakken, papieren zakken, netzakken, katoenen zakken, foliezakken, gaaszakken, palletnet en hoekkarton

 

Onze aanpak

Verpakkingen zijn een belangrijke schakel tussen producenten en eindgebruikers. Wij adviseren klanten graag over de efficiënte inkoop, opslag en logistiek. Op onze industriële afdeling ontwikkelen en verkopen we verpakkingen voor de levensmiddelen- en diervoederindustrie en sectoren als chemie, farmacie en de bouw. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van verpakkingsconcepten die waarde toevoegen aan elke schakel in de keten. Van efficiënte verwerking en maximale bescherming tijdens het vervoer tot een opvallende en aantrekkelijke presentatie voor de consument.

WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwork
#Rethink innovation
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Soyez informé des derniers développements. Inscrivez-vous à notre bulletin d'information.

"*" Verplicht veld

Comment traitons-nous vos données? Lisez notre déclaration de confidentialité.