2021 Collega’s Magazijn Groningen (9)

Transportverpakkingen voor verse groenten en fruit

Onze klanten: boeren en verpakkers van grotere volumes AGF

We werken samen met telers en boeren zodat de producten de eindgebruiker in perfecte staat bereiken.

 

We voorzien boeren en verpakkers van verpakkingsmateriaal voor grotere hoeveelheden AGF (aardappelen, uien, wortelen, kool, fruit …), vaak bestemd voor export.

We hebben een breed portfolio om aan uw behoeften te voldoen, met onder meer netzakken, jute, jute zakken, (geventileerde) bulkzakken, PP geweven zakken, papieren zakken, Top-Guard, Liqui-Sorb, palletnet en hoeksteunen.

Wij investeren in innovatie en helpen u om op basis van feiten uw duurzame verpakkingsportfolio te kiezen, dat minder afval produceert en meer milieuvriendelijke opties biedt, zonder in te leveren op de kwaliteit.

We weten dat de logistiek voor het transport van verse groenten en fruit zeer complex is en dat verpakkingen een cruciale rol spelen in het verlengen van de houdbaarheid. Verse groenten en fruit vormen een unieke uitdaging voor verpakkingsmaterialen, omdat groenten en fruit ook na de oogst blijven ademen. Het kiezen van de juiste verpakking voor het product is van essentieel belang om de houdbaarheid te verlengen. De logistiek van het vervoer van grote hoeveelheden aardappelen en andere groenten is zeer complex. Daarom werken we samen met telers en boeren zodat de producten in perfecte staat bij de eindgebruiker aankomen. We letten op de verpakking, temperatuur, vochtigheid en andere factoren zodat de producten vers en onbeschadigd blijven.

Aardappelen en uien, kool, rapen, citrusvruchten en sommige speciale producten worden meestal verpakt in netzakken. Naast de lage kosten, zorgt de netverpakking voor een goede ventilatie. Een goede ventilatie is vooral belangrijk voor uien. Voor de export van pootaardappelen geven we nog steeds de voorkeur aan jute zakken als verpakkingsmateriaal, omdat deze een superieure vochtopname en goede ventilatie bieden, en zacht zijn voor de schil van de aardappelen. Geventileerde bulkzakken zijn het meest efficiënt voor de opslag van groenten zoals aardappelen en wortelen.

 

Potatoes 07020 Jute Bag NNZ
Portfolio van onze verpakkingen Directe link naar ons productportfolio
WAAROM NNZ THE PACKAGING NETWORK?
RESHAPING

Duurzaamheid
Wereldwijd strategisch locaties
Pionieren
Betrouwbaar en ethisch

TRUE CO-OPERATION

Langetermijnpartnerschappen
Teamwork
#Rethink innovation
Volledige logistieke service

CUSTOMISED SOLUTIONS

Onafhankelijk advies
Inzicht in innovatie
Nauwe banden met klanten
Uitgebreide portfolio

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Soyez informé des derniers développements. Inscrivez-vous à notre bulletin d'information.

"*" Verplicht veld

Comment traitons-nous vos données? Lisez notre déclaration de confidentialité.