Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • brede portfolio
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Jan Zwier 25 jaar bij NNZ!

Datum: 8 mei 2015

Groningen – Jan Zwier is senior product manager net bij NNZ bv in Groningen.  Jan kwam op 1 mei 1990 bij NNZ in dienst als assistent van de net afdeling, het bedrijf was toen nog gevestigd aan het Eemskanaal NZ.

Op vrijdag 8 mei werd Jan verrast door vrouw en collega's om zijn 25 jarig jubileum samen te vieren. Er was een heerlijke Italiaanse lunch georganiseerd tussen de netzakken op het kantoor in Groningen.

De collega’s en directie danken Jan hartelijk voor zijn inzet en loyaliteit en hopen nog fijne jaren met hem samen te mogen werken.

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.