Lene Hultén And Viktor Stenmark NNZ

NNZ Scandinavië kondigt de opening aan van NNZ Finland OY

De opening van NNZ Finland OY, uitbreiding van de aanwezigheid in Scandinavië

Met ingang van 1 januari 2024 heeft NNZ Scandinavia ApS met succes de industriële divisie van het Finse familiebedrijf Jubilo overgenomen. Dit betekent een aanzienlijke uitbreiding binnen de Noordse verpakkingsmarkt. Deze overname is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en innovatie en verdubbelt het marktaandeel van NNZ in Finland.

De huidige locatie, Espoo, Finland, staat bekend om zijn hoogwaardige industriële verpakkingen. We zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat Viktor Stenmark de industriële FIBC-divisie zal leiden en zijn befaamde expertise en leiderschap naar voren zal brengen. Birgitte Chrintz zal de divisie retail blijven leiden.

Lene Hultén, Managing Director van NNZ Scandinavië, geeft commentaar op deze mijlpaal: “Deze uitbreiding betekent een nieuwe stap voorwaarts in innovatie en kwaliteit en brengt ons een stap dichter bij onze toegewijde Finse klanten. Het is essentieel om het momentum te behouden in onze transformatie naar een circulaire economie in de afzonderlijke Scandinavische landen. Bovendien hebben we met deze uitbreiding nu een uitgebreide aanwezigheid in de hele Scandinavische regio, waardoor we effectiever gelokaliseerde diensten kunnen leveren.”

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor in Odense, Denemarken.
NNZ Scandinavië ApS
C.F. Tietgens Boulevard 20
DK 5220 Odense
+45 70206867
Denemarken

www.nnz.dk

 

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Soyez informé des derniers développements. Inscrivez-vous à notre bulletin d'information.

"*" Verplicht veld

Comment traitons-nous vos données? Lisez notre déclaration de confidentialité.