Bangaldesh

NNZ bouwt school in Bangladesh: de start

In samenwerking met de Quasem Foundation

In 1922, bijna 100 jaar geleden, werd NNZ opgericht als handelsonderneming in juteverpakkingen door Marinus Gijsbertus Boot en daarmee verantwoordelijk voor het begin van de prachtige reis waar wij dagelijks aan deelnemen. Een reis waarin markten worden verkend, technologieën worden omarmd en innovatie naar de verpakkingswereld wordt gebracht. Een van de eerste landen die we bezochten tijdens onze reis is Bangladesh, waar de oorsprong ligt van jute, een van de meest duurzame verpakkingsmaterialen.

Onderwijs is een van de pijlers voor de ontwikkeling van Bangladesh, daarom hebben we ervoor gekozen om samen met de Quasem Foundation een school te bouwen. De opening van de school staat gepland in ons jubileumjaar 2022, zoals je kunt zien is de bouwplaats in voorbereiding.

Tijdens de bouw zullen we meer foto’s en video’s delen. Wilt u meer informatie over dit project, neem dan gerust contact met ons op.

Quasem Foundation Duurzaamheid
2021 Collega’s In Pand Libau (7)
NNZ draagt bij aan het specifieke ontwikkelingsdoel SDG 8.8 (VN): Het beschermen van de arbeidsrechten en veilige en gezonde werkomgevingen bevorderen voor alle werknemers.
87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Soyez informé des derniers développements. Inscrivez-vous à notre bulletin d'information.

"*" Verplicht veld

Comment traitons-nous vos données? Lisez notre déclaration de confidentialité.