Potatoes 07759 Paper Vento NNZ Benelux

Nieuw: Paper Vento® papierfolie op een rol

Papierfoli op de rol voor VFFS (Vertical Form Fill Seal)

De Paper Vento® voor de verticale vul- en sluitingstoepassingen zijn gecoat met ‘Groen’ polyethyleen (PE) of Sustainex. Het venster is gemaakt van folie (PLA) of net (PE, PLA of Bafatex). De resulterende Paper Vento®-verpakkingen zijn gemaakt met gecertificeerde biogrondstoffen, biologisch afbreekbaar, industrieel composteerbaar of recyclebaar in het papierafval.

De unieke Paper Vento® is nu verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkt. De Paperbag is geschikt voor 2 kg Beemster Valery aardappelen en is het resultaat van de samenwerking tussen Astrid Francis en NNZ Benelux.

Wilt u meer informatie over deze unieke verpakking, bezoek dan de pagina papieren zakken voor AGF op onze website of neem contact op met Ronald Marees, account manager bij NNZ Benelux.

Duurzaamheid Innovatie
Collega’s Kantoor Rilland (4)
Innovatie bij NNZ betekent een duurzaam verpakkingsportfolio voor u ontwikkelen, met behulp van onze op feiten gebaseerde #Rethink-methode, geleid door een aanpak van Reinvent, Redesign, Research en Recycle, oftewel: opnieuw bedenken, opnieuw ontwerpen, onderzoeken en recyclen
87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Soyez informé des derniers développements. Inscrivez-vous à notre bulletin d'information.

"*" Verplicht veld

Comment traitons-nous vos données? Lisez notre déclaration de confidentialité.