Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • brede portfolio
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

NNZ genomineerd voor Familiebedrijven Award 2016

Datum: 22 januari 2016

NNZ is op 22 januari 2016 genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2016.

Op 7 april 2016 wordt bekend wie de opvolger wordt van Koninklijke de Heus, winnaar van de Familiebedrijven Award 2015. In totaal zijn er dit jaar 10 familiebedrijven genomineerd. Uit deze selectie kiest de jury 3 finalisten, waarna zij gezamenlijk op bedrijvenbezoek gaan om de ondernemingen beter te leren kennen en om zorgvuldig de winnaar te kunnen bepalen.

De Stichting Familie Onderneming, opgericht door John Fentener van Vlissingen, heeft als doelstelling zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie, ook bij de overheid. Daarom looft zij jaarlijks deze Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf.

KPMG verzorgt de onafhankelijke selectie van familiebedrijven op basis van 8 criteria en de randvoorwaarde dat de onderneming een écht familiebedrijf is (volgens de definitie van de Europese Commissie). Nadat KPMG een top heeft bepaald, kiest de vakkundige jury het winnende familiebedrijf. De bestuurder van deze familieonderneming treedt dan voor 1 jaar toe tot de jury.

De uitreiking van de Familiebedrijven Award 2015 in de Nieuwe Kerk in Den Haag werd bijgewoond door Koningin Máxima. Eerdere winnaars van de Familiebedrijven Award zijn Gassan Diamonds (2013) Westland Kaas (2014) en Koninklijke De Heus (2015).

www.familiebedrijvenaward.nl

 

 

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.