Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Ervaringen MegaBigbag ‘NIJHOFFER’

  • MegaBigbag
  • MegaBigbag

Datum: 24 oktober 2019

Reuzenaar sloop- en verhuurbedrijf is gevestigd in Schaijk van waaruit sloop- en verhuuractiviteiten aangeboden worden aan zowel grote als kleine bedrijven en instellingen.

In 2019 is door NNZ hét alternatief voor de traditionele puincontainer geïntroduceerd, de MegaBigbag, ook wel de ‘Nijhoffer’ genoemd. Bij het zien van deze innovatieve oplossing heeft Reuzenaar er direct voor gekozen om deze MegaBigbag als container in te gaan inzetten. Peter Reuzenaar, eigenaar, vertelt over zijn ervaringen.

De oplossing voor klein en licht sloopafval
“De voornaamste reden dat we de MegaBigbag gebruiken, is dat we minder transportbewegingen hebben en daarmee dus minder vrachtauto’s inzetten. Dit levert de nodige financiële besparingen op voor de klant omdat er sprake is van pure tijdwinst. Waar we normaal gesproken een vrachtauto met container extra moeten laten rijden om klein en licht sloopafval op te halen, rijden we nu met een aanhanger.”

ander groot voordeel is dat de MegaBigbag daar kan worden geplaatst waar gewenst én veel gemakkelijker kan worden gevuld dan een traditionele container. We hebben de MegaBigbag altijd bij ons en kunnen deze op elk moment inzetten. Gewoon een enorm flexibele oplossing!”

In de praktijk
Peter Reuzenaar vervolgt zijn verhaal: “Ondertussen hebben we deze oplossing al bij een aantal grote sloopprojecten naar tevredenheid kunnen inzetten. Het mooie is dat we de ‘Nijhoffer’ ook nog eens kunnen hergebruiken bij het transporteren van licht sloopafval. Zo dragen we naast het scheiden van de afvalstromen ook nog een steentje bij wat betreft het verantwoord hergebruiken van middelen.”

Peter sluit zijn verhaal af met de volgende woorden: “De MegaBigbag is een oplossing die ons slimmer laat werken, in het voordeel van de klant!”

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.