Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Persbericht: TEAG Textil-Emballagen AG uit Zwitserland zoekt aansluiting bij de NNZ Groep.

Datum: 1 juli 2015

Per 1 juli 2015 heeft TEAG, Bazel Zwitserland, leverancier van verpakkingen voor de Zwitserse markt, zich aangesloten bij de NNZ Groep. De activiteiten worden voortgezet onder haar huidige naam TEAG.

TEAG is een gerenommeerd verpakkingsbedrijf in Zwitserland, opgericht in 1914, en heeft dus meer dan 100 jaar verpakkingservaring. Begonnen met het repareren van gebruikte jute zakken is TEAG uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid productportfolio in jute verpakkingen, FIBC’s, PP zakken en Netverpakkingen voor zowel de agrarische als de industriële sector.

De NNZ Groep is een internationale onderneming met 17 vestigingen in 16 landen in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Afrika, en nu dus ook in Zwitserland.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland.

NNZ levert een breed scala verpakkingen voor de agrarische en de industriële sector. Daarnaast is het bedrijf steeds actiever in het ontwikkelen van nieuwe verpakkings-ideeën – op eigen initiatief of naar aanleiding van een vraag, een probleem of een ontwikkeling in de markt. NNZ werkt hierbij nauw samen in een internationaal netwerk van afnemers, toeleveranciers, fabrikanten, verpakkers, distributeurs, wetenschappelijke instituten en overheden. NNZ heeft met haar innovaties een reeks internationale verpakkingsprijzen in de wacht gesleept.

De klanten van TEAG blijven uiteraard op de dezelfde manier voorzien van verpakkingen met dezelfde servicegraad en kwaliteit als zij gewend waren. Het complete productassortiment van NNZ komt nu ook tot beschikking van TEAG. Ook zal de afdeling Innovatie nu graag producten ontwikkelen voor de Zwitserse markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

NNZ bv                                                TEAG Textil-Emballagen AG
Postbus 104                                         Herr Fabian Günzburger
9700 AC Groningen                             Reinacherstrasse 101
Nederland                                            CH-4018 Bazel
T +31 (0)50 520 7800                          Zwitserland
F +31 (0)50 520 7801                          T +41 61 337 89 89
E info@nnz.nl                                      F +41 61 337 89 80
                                                            E info@teag.ch
                                                            I  www.teag.ch

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.