Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • brede portfolio
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Persbericht: TEAG Textil-Emballagen AG uit Zwitserland zoekt aansluiting bij de NNZ Groep.

Datum: 1 juli 2015

Per 1 juli 2015 heeft TEAG, Bazel Zwitserland, leverancier van verpakkingen voor de Zwitserse markt, zich aangesloten bij de NNZ Groep. De activiteiten worden voortgezet onder haar huidige naam TEAG.

TEAG is een gerenommeerd verpakkingsbedrijf in Zwitserland, opgericht in 1914, en heeft dus meer dan 100 jaar verpakkingservaring. Begonnen met het repareren van gebruikte jute zakken is TEAG uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid productportfolio in jute verpakkingen, FIBC’s, PP zakken en Netverpakkingen voor zowel de agrarische als de industriële sector.

De NNZ Groep is een internationale onderneming met 17 vestigingen in 16 landen in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Afrika, en nu dus ook in Zwitserland.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland.

NNZ levert een breed scala verpakkingen voor de agrarische en de industriële sector. Daarnaast is het bedrijf steeds actiever in het ontwikkelen van nieuwe verpakkings-ideeën – op eigen initiatief of naar aanleiding van een vraag, een probleem of een ontwikkeling in de markt. NNZ werkt hierbij nauw samen in een internationaal netwerk van afnemers, toeleveranciers, fabrikanten, verpakkers, distributeurs, wetenschappelijke instituten en overheden. NNZ heeft met haar innovaties een reeks internationale verpakkingsprijzen in de wacht gesleept.

De klanten van TEAG blijven uiteraard op de dezelfde manier voorzien van verpakkingen met dezelfde servicegraad en kwaliteit als zij gewend waren. Het complete productassortiment van NNZ komt nu ook tot beschikking van TEAG. Ook zal de afdeling Innovatie nu graag producten ontwikkelen voor de Zwitserse markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

NNZ bv                                                TEAG Textil-Emballagen AG
Postbus 104                                         Herr Fabian Günzburger
9700 AC Groningen                             Reinacherstrasse 101
Nederland                                            CH-4018 Bazel
T +31 (0)50 520 7800                          Zwitserland
F +31 (0)50 520 7801                          T +41 61 337 89 89
E info@nnz.nl                                      F +41 61 337 89 80
                                                            E info@teag.ch
                                                            I  www.teag.ch

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.