Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

NNZ Benelux heeft exclusiviteit voor EarthCycle, composteerbare pulp tray met topseal.

Datum: 30 augustus 2018

Verpakkingen vormen een steeds belangrijker onderdeel van de AGF-productieketen en de bezorgdheid over het gebruik van plastic groeit. Veel bedrijven zijn op zoek naar milieuverantwoorde verpakkingsalternatieven.

NNZ heeft exclusiviteit voor het vermarkten van EarthCycle trays van CKF in Benelux.

EarthCycle is een lijn pulptrays die speciaal voor de AGF-sector ontwikkeld werd. Deze composteerbare producten voldoen aan de Europese certificeringsstandaarden, zijn recycleerbaar en vervaardigd uit hernieuwbare bronnen.

Wat uniek is, is dat EarthCycle verpakkingen voorzien kunnen worden van een topseal. Pulptrays kunnen de houdbaarheid van verse AGF verlengen. Klanten geven aan dat hun producten wel één tot drie dagen langer te bewaren waren dan in een traditionele plastic verpakking.

Veel bedrijven willen duurzamer produceren en de verpakkingen van EarthCycle kunnen hen hierbij helpen!

NNZ heeft een ruim programma aan milieuvriendelijke schalen beschikbaar in papier pulp, diverse soorten vezels, PLA en andere biologisch afbreekbare materiaalsoorten.

Voor meer informatie:

Roos Vugt
Mobiel: +31 6 42121757
rvugt@nnz.nl

  • earthcycle berries
  • earthcycle mushrooms

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.