Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

In samenwerking met NNZ vervangt NORMA haar plasticverpakkingen door papierenverpakkingen

Datum: 29 maart 2021

In samenwerking met NNZ vervangt NORMA haar plasticverpakkingen voor biologische kruiden door papierenverpakkingen en bespaart hiermee op het gebruik van plastic.

Neurenberg - De biologische kruiden van NORMA zijn echte milieuactivisten! Bieslook, peterselie, basilicum en andere verse kruiden van het merk BIO SONNE komen in de toekomst in een nieuwe verpakking. De biologische kruiden worden in ongebleekt, natsterk papier verpakt waardoor 5,5 gram plastic per verpakt kruid wordt bespaard. In totaal bespaart NORMA hier meer dan 4 ton plastic mee uit.

Met de nieuwe verpakking vermindert NORMA niet alleen het gebruik van plastic. Het gebruikte papier is FSC-gecertificeerd en wordt bedrukt met watergedragen inkt. Niets staat 100 procent recycling in de weg.

Meer informatie over deze verpakking? Neem dan contact op met een van onze NNZ-kantoren in Duitsland

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.