Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • Breed assortiment
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Duurzaamheid

NNZ, is een multinationale onderneming. De NNZ-medewerkers creëren verpakkingsoplossingen voor hun klanten in de agrarische en industriële sector. Sinds 1922, ligt ons succes in het tot stand brengen van duurzame partnerships met onze medewerkers,  onze klanten en onze leveranciers. Om continuïteit aan dit proces te kunnen geven richten we ons op de realisatie van een duurzaam platform.

Wereldwijd netwerk NNZ is een sociaal en marktgericht bedrijf met als doel haar klanten de best mogelijke verpakkingsoplossingen te bieden door – onder meer – haar wereldwijde 'packaging network'  in agrarische en industriële markten effectief aan te wenden.

‘Focus op locaal’ NNZ heeft een internationaal netwerk van vestigingen en partners die samenwerken in meer dan 50 landen wereldwijd. We werken samen op het gebied van in- en verkoop en in de ontwikkeling van producten en markten. Ondanks deze internationale oriëntatie binnen NNZ blijft onze filosofie onveranderd 'focus op locaal!'. Binnen deze filosofie creëren centraal aangestuurde disciplines de condities waarin de verschillende NNZ vestigingen hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn op het gebied van verkoop, logistiek, service en marketing.

Duurzame samenwerking Sinds haar oprichting in 1922 heeft NNZ gewerkt aan duurzaamheid in het bedrijf. Het allereerste product dat NNZ in de markt heeft gezet is de jutezak, een goed voorbeeld van duurzaamheid op materiaalniveau. Daarnaast heeft NNZ zich al sinds 1922 sterk gemaakt voor een duurzaam personeelsbeleid en lange termijn samenwerking met haar klanten en leveranciers.

Kernwaarde duurzaamheid Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde van NNZ. We geven op twee niveaus invulling aan dit begrip:

 •  In- en externe betrekkingen
  Omdat wij onze mensen als ons kapitaal beschouwen, hebben wij vanaf ons oprichtingsjaar veel geïnvesteerd in ons personeel. Niet alleen vakmatig (scholing), maar ook op het persoonlijke vlak: onze bedrijfscultuur laat zich omschrijven met woorden als open, betrokken en sociaal. Voor het contact met de buitenwereld hanteren we dezelfde principes van duurzaamheid: we hechten aan en investeren in langdurige en solide vormen van samenwerkingsverbanden met klanten, leveranciers en zakenpartners.
 • Milieu
  NNZ is een bedrijf met hart voor groen: het milieu is een belangrijke factor voor onze manier van bedrijfsvoeren. Zo zijn onze innovaties altijd gericht op de hoogst mogelijke normen van kwaliteit en duurzaamheid, evenals onze bedrijfsprocessen en – in algemene zin – onze manier van denken.

NNZ, your partner for packaging solutions since 1922! 

Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.