Waarom NNZ verpakkingen?

 • Wereldwijde dekking
 • Focus op lokaal
 • brede portfolio
 • Innovatieve trendsetter
 • Verpakking op maat
 • Betrouwbaar en ethisch
 • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

Duurzaamheid

NNZ, is een multinationale onderneming. De NNZ-medewerkers creëren verpakkingsoplossingen voor hun klanten in de agrarische en industriële sector. Sinds 1922, ligt ons succes in het tot stand brengen van duurzame partnerships met onze medewerkers,  onze klanten en onze leveranciers. Om continuïteit aan dit proces te kunnen geven richten we ons op de realisatie van een duurzaam platform.

Wereldwijd netwerk NNZ is een sociaal en marktgericht bedrijf met als doel haar klanten de best mogelijke verpakkingsoplossingen te bieden door – onder meer – haar wereldwijde 'packaging network'  in agrarische en industriële markten effectief aan te wenden.

‘Focus op locaal’ NNZ heeft een internationaal netwerk van vestigingen en partners die samenwerken in meer dan 50 landen wereldwijd. We werken samen op het gebied van in- en verkoop en in de ontwikkeling van producten en markten. Ondanks deze internationale oriëntatie binnen NNZ blijft onze filosofie onveranderd 'focus op locaal!'. Binnen deze filosofie creëren centraal aangestuurde disciplines de condities waarin de verschillende NNZ vestigingen hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn op het gebied van verkoop, logistiek, service en marketing.

Duurzame samenwerking Sinds haar oprichting in 1922 heeft NNZ gewerkt aan duurzaamheid in het bedrijf. Het allereerste product dat NNZ in de markt heeft gezet is de jutezak, een goed voorbeeld van duurzaamheid op materiaalniveau. Daarnaast heeft NNZ zich al sinds 1922 sterk gemaakt voor een duurzaam personeelsbeleid en lange termijn samenwerking met haar klanten en leveranciers.

Kernwaarde duurzaamheid Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde van NNZ. We geven op twee niveaus invulling aan dit begrip:

 •  In- en externe betrekkingen
  Omdat wij onze mensen als ons kapitaal beschouwen, hebben wij vanaf ons oprichtingsjaar veel geïnvesteerd in ons personeel. Niet alleen vakmatig (scholing), maar ook op het persoonlijke vlak: onze bedrijfscultuur laat zich omschrijven met woorden als open, betrokken en sociaal. Voor het contact met de buitenwereld hanteren we dezelfde principes van duurzaamheid: we hechten aan en investeren in langdurige en solide vormen van samenwerkingsverbanden met klanten, leveranciers en zakenpartners.
 • Milieu
  NNZ is een bedrijf met hart voor groen: het milieu is een belangrijke factor voor onze manier van bedrijfsvoeren. Zo zijn onze innovaties altijd gericht op de hoogst mogelijke normen van kwaliteit en duurzaamheid, evenals onze bedrijfsprocessen en – in algemene zin – onze manier van denken.

NNZ, your partner for packaging solutions since 1922! 

Over NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ is een multinationale onderneming die een brede range aan verpakkingsoplossingen biedt aan klanten binnen de AGF- en industriële sector. In 1922 is het bedrijf opgericht en sindsdien is het in bezit van en wordt het geleid door de familie Boot.
Vanuit zijn eerste vestiging – Pakhuis Libau in Groningen – ging NNZ van start met de handel in jute zakken. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers en vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Estland, Groot-Brittannië, Italië, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Afrika.

Naast zijn eigen vestigingen heeft NNZ een nauw samenwerkingsverband met partners in nog eens 40 andere landen. Hierdoor is het bedrijf in staat om verpakkingsoplossingen te bieden voor een wereldwijd klantenbestand.