Waarom NNZ verpakkingen?

  • Wereldwijde dekking
  • Focus op lokaal
  • Breed assortiment
  • Innovatieve trendsetter
  • Verpakking op maat
  • Betrouwbaar en ethisch
  • Duurzaam en sociaal ingesteld
Informatie aanvraag

AGF verpakkingen

Verpakkingsoplossingen

Met de juiste AGF verpakking win je aanzienlijk op de verwerkingstijd, logistiek en presentatie. Investeren in een goede verpakking werpt dus zijn vruchten af. Als specialist in de AGF-sector weten wij wat er speelt bij onze klanten en deze kennis vertalen wij naar innovatieve verpakkingsoplossingen. Ontwikkelingen gericht op innovatie en beleving hebben de toekomst. Dit geldt niet alleen voor de producten zelf, maar ook voor de verpakking. De verpakking speelt een belangrijke rol bij merk- en productbeleving. Zowel onderweg als in het schap. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de eisen van voedselveiligheid.

Duurzaamheid van groente & fruit verpakkingen

Binnen de AGF-sector is het reduceren van uitval een belangrijk thema, mede in het kader van duurzaamheid. Wij leveren diverse verpakkingsmaterialen voor het behoud van de kwaliteit en het verlengen van de houdbaarheid van verse groenten en fruit. Daarnaast is de verpakking als informatiedrager uitstekend geschikt voor het communiceren van een bewaaradvies.

Ons assortiment bestaat uit:
- Net verpakking
- Jute zakken
- Folie verpakking
- Schalen & PP/PET bekers
- Karton verpakking
- Papieren verpakking
- Geweven zakken
- FIBC / Big Bag

Naast ons standaard assortiment kunt u ook bij ons terecht voor op maat gemaakte AGF-verpakkingen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op.Over NNZ

NNZ is een in verpakkingen gespecialiseerde, internationale onderneming voor klanten uit de AGF-branche en de industrie.  Sinds de oprichting in 1922 heeft het familiebedrijf zich gestaag ontwikkeld tot een organisatie met ongeveer 250 medewerkers en een uitgebreid, mondiaal netwerk van eigen vestigingen en partners. 

De sterkte van dit netwerk zit hem in het vermogen om de competitieve slagkracht te vergroten. De partners in ons netwerk kunnen net als NNZ gekarakteriseerd worden als duurzaam en sociaal, productleiders, klantgericht, innovatief, trendsetters, flexibel en transparant, betrouwbaar en ethisch.

Bij NNZ staan de medewerkers altijd voorop. We zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot meer creativiteit en productiviteit en dat is van het grootste belang voor onze klanten, leveranciers en overige stakeholders. We willen op een passievolle en plezierige manier heel persoonlijk werken volgens het plan dat we met elkaar gemaakt hebben. Ons motto is: ‘Together is better’. Samen leveren wij onze klanten duurzaam maatwerk, logistieke oplossingen en innovatie door co-creatie.

Met dochterondernemingen op strategische locaties in de verschillende landen zijn we in staat daaraan tegemoet te komen.  We werken samen met onze klanten en een divers team van professionals; specialisten op het gebied van materiaalkennis, voedingsmiddelentechnologie, grafisch ontwerp en marktonderzoek. Met elkaar werken wij  aan producten op maat, van concept tot marktintroductie. Voor elke schakel van de keten bieden wij specifiek op de klant gerichte, slimme oplossingen!

Ons standaard assortiment bestaat uit: netzakken, jute zakken, papieren verpakking, geweven PP zakken, films, karton, schalen, PET/PP bekers, AGF emmers, FIBC/Big Bags en palletstabilisatiemateriaal. Daarnaast levert NNZ verpakkingen op maat. Voor alle verpakkingen hanteren wij de hoogste normen als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en voedselveiligheid. Onze klanten profiteren dan ook van onze uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.